دبستان طالپا

صبح دوشنبه ٢٤ اسفند ٩٤ به روستاي عشايري طالپا رفتيم

مردم روستا عشايری هستند كه از مهر تا ارديبهشت در انديكا ساكن هستند و از ارديبهشت تا مهر به چهارمحال و بختياری كوچ مي كنند.
اكثر دانش‌آموزان با هم فاميل نزديك هستند. چند نفر از دانش‌آموزان هم از روستاهای اطراف می آيند.

دبستان طالپا حدود ٦٠ دانش‌آموز دارد. چهارده دانش‌آموز پايه پنجم و ششم و يازده دانش‌آموز پايه چهارم و بقيه دانش‌آموزان پايه اول تا سوم هستند. مدرسه سه كلاس درس دارد و دو معلم و دانش‌آموزان دختر و پسر با هم سر كلاس هستند.
آقای عليپور معلم با سابقه ايست و بيست و هشت سال است كه در مدارس عشايری تدريس مي‌كند. وقتي از خاطراتش از “محمد بهمن بيگي” كه پايه‌گذار آموزش عشاير‌ی در ايران بود، می‌گويد اشك در چشمانش حلقه می‌زند و بغضش را فرو می‌خورد.

چهار نفر معلم جهادی ميهمان مدرسه‌ايم.
قرار شد من و صالح صدقيانی با دانش‌آموزان پايه پنجم و ششم كار كنيم و دو دوست ديگرمان كه روی بازی با كودكان كار كرده‌اند به كلاس های ديگر رفتند.
ظهر كه كلاسمان تمام شد متوجه شديم بچه‌های كلاس چهارم بعد از ظهر‌ها می‌آيند و قرار شد من و صالح بمانيم و تا عصر با بچه‌ها كار كنيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

داستان دو قورباغه

داستان دو قورباغه، افسانه‌ای است در مورد گفتگوی دو قورباغه که آبگیر محل زندگی‌شان خشک می‌شود و در جست و جوی خانه‌ای تازه، به چاهی پر آب می‌رسند.

ادامه مطلب »

داستان قورباغه پخته

داستان قورباغه پخته، افسانه‌ای است که با بیان واکنش قورباغه در دو حالت قرار گرفتن در آب جوش و آب سردی که در حال گرم شدن است، یک آموزه سیستمی را درس می‌دهد.

ادامه مطلب »

پیرهن خاکستری در سرزمین سکه‌های نقره

پیرهن خاکستری قصه نوجوانی است که به سرزمین سکه‌های نقره می‌رود. او در آن سرزمین با تناقض‌هایی مواجه می‌شود و با آگاهی‌هایی که پیدا می‌کند، سعی می‌کند مشکلات مردم آن سرزمین و سرزمینی که از آنجا آمده را حل کند.

ادامه مطلب »

هديه روز پدر

روز پنجشنبه دوم ارديبهشت ٩٥ اولين روز كلاس درسمان براي دانش آموزان كلاس پنجم و ششم دبستان پسرانه ابوذر در روستاي كفران بود. كلاس را

ادامه مطلب »

اشتراک گذاری

Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
فیل مولوی

دوره آموزشی آنلاین

آشنایی با «تفکر سیستمی»

مدرس: محمدعلی اسماعیل زاده اصل